066 / 99 00 90 info@mbal-ivanrilski.com Ежедневно - денонощно

През март – възможност за консултация с водещи дерматолог, неврохирург и ревматолог

Като част от здравната инициатива на МБАЛ „Свети Иван Рилски“-Габрово за осигуряване на висококачествена медицинска грижа, през месец март в Габрово ще бъдат д-р Димитър Черкезов, д-р Дамянка Йорданова и д-р Георги Георгиев.

Д-р Димитър Черкезов – дерматолог от МБАЛ „Света София“, специалист в областта на хроничните кожни болести, автоимунните и алергичните дерматози, венерологията, онкодерматохирургията и кожните прояви при вътрешните болести ще консултира пациенти на 2 март 2021 г. /вторник/.

Пациентите с ревматологични заболявания от Габрово и региона имат две възможности за консултация с д-р Дамянка Йорданова от екипа на УМБАЛ „Света Анна” и МЦ „Света София“. Д-р Йорданова е специалист в сферата на диагностиката и съвременното лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат и др. Тя ще приема пациенти на 6.03.2021 г./събота/ и 7.03.2021 г. /неделя/.

Д-р Георги Георгиев – неврохирург от  УМБАЛ “ Медика“ – Русе, с дългогодишен опит в областта на лечение и хирургия на болката, травми на мозъка, гръбначния мозък и периферни нерви, на съдови заболявания на централната и периферна нервна система, на дегенеративни заболявания на гръбначен стълб и др., ще преглежда пациенти на 19 март 2021 г. /петък/.

Пациентите с хирургични и гастроентерологични заболявания все още имат възможност да запишат час за консултация със съответните специалисти – д-р Илия Фидошев – хирург от УМБАЛ  „Александровска“- София и д-р Милена Узунова – гастроентеролог от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“-Велико Търново. Те ще приемат на 20 февруари 2021 г./събота/. 

Посещенията при висококвалифицираните медицински специалисти са срещу заплащане и ще се осъществяват след предварително записване на тел. 066/99 00 90 – регистратура на МБАЛ „Свети Иван Рилски“-Габрово.