066 / 99 00 90 info@mbal-ivanrilski.com Ежедневно - денонощно

Консултации със специалисти през юли

Д-р Владимир Лазаров – специалист УНГ болести, ще преглежда пациенти на 12 юли /понеделник/ 2021 г. Д-р Лазаров извършва консултативно-диагностични прегледи и лечение на заболявания в ушите, носа и  гърлото при деца и възрастни, като затруднено носно дишане, синузит, гласови разстройства, хъркане, възпаления на външното и средното ухо, фарингит, аденоидни вегетации при малки деца, слухопротезиране с дигитални слухови апарати, както и изследвания като аудиометрия и тимпанометрия. Работи и със заболявания с онкологична насоченост – тумори на глава и шия, с опит в основните УНГ-операции и манипулации.  Д-р Лазаров е работил в Отделение по глава и шия на УСБАЛ по Онкология, София, в Отделение по УНГ-болести към УМБАЛ „Св. Анна“, София, към момента е част и от екипите специалисти на МЦ „Здраве за всеки“ и МЦ „Поликлиниката“, София.

Д-р Пейо Мишев ще консултира пациенти на 21 юли 2021 г. /сряда/. Д-р Мишев е съдов хирург, специалист в сферата на ултразвуково и доплерово изследване, на лечение на артериални, венозни заболявания и лимфни заболявания на крайниците.

Д-р Дамянка Йорданова – специалист в сферата на диагностиката и съвременното лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат, костите, ставите и мускулите, ще приема пациенти на 24 юли 2021 г. /събота/ и 25 юли 2021 г. /неделя/.

Д-р Илия Фидошев – специалист в областта на общата и онкологична хирургия, част от екипа на Клиниката по хирургия към УМБАЛ  „Александровска“,  гр. София, ще консултира пациенти на 28 юли /сряда/ 2021 г. Д-р Фидошев работи конвенционална и мини инвазивна /безкръвна/ хирургия. Извършва профилактика за рак на гърдата, рак на горен и долен гастроинтестинален тракт, хемороидална болест, проктология /фисури и фистули/, лечение на трудно зарастващи рани и др., както и безкръвни операции при: жлъчно-чернодробни болести, слабинни хернии, пъпни хернии, апендицит и дебелочревни тумори.

Консултациите са срещу заплащане и ще се осъществяват след предварително записване на тел. 066/99 00 90.