066 / 99 00 90 info@mbal-ivanrilski.com Ежедневно - денонощно

Трима водещи специалисти ще консултират пациенти този месец в Габрово, запишете си час за преглед

Д-р Димитър Черкезов – специалист от МБАЛ „Света София“ в областта на венерологията, хроничните кожни болести, автоимунните и алергичните дерматози, онкодерматохирургията и кожните прояви при вътрешните болести, ще приема пациенти на 24 август /вторник/ 2021 г. Д-р Черкезов е преминал успешно редица практически и теоретични обучения в Белгия, Франция, САЩ, Чехия, Грузия и Германия. Автор и съавтор на над 20 научни публикации в сферата на дерматовенерологията и общественото здраве.

Д-р Пейо Мишев – съдов хирург, специалист в сферата на ултразвуково и доплерово изследване, на лечение на артериални, венозни заболявания и лимфни заболявания на крайниците, ще консултира пациенти на 25 август 2021 г. /сряда/.

Д-р Владимир Лазаров – специалист УНГ болести, ще преглежда пациенти на 30 август /понеделник/ 2021 г. Д-р Лазаров извършва консултативно-диагностични прегледи и лечение на заболявания в ушите, носа и  гърлото при деца и възрастни, като затруднено носно дишане, синузит, гласови разстройства, хъркане, възпаления на външното и средното ухо, фарингит, аденоидни вегетации при малки деца, слухопротезиране с дигитални слухови апарати, както и изследвания като аудиометрия и тимпанометрия. Работи и със заболявания с онкологична насоченост – тумори на глава и шия, с опит в основните УНГ-операции и манипулации. 

Консултациите с външни специалисти са срещу заплащане и се осъществяват след предварително записване на тел. 066/99 00 90.