066 / 99 00 90 info@mbal-ivanrilski.com Ежедневно - денонощно

Ревматолог от УМБАЛ „Света Анна”-София и неврохирург от УМБАЛ „Медика“-Русе – с прегледи в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Габрово

Поредна възможност за консултация с утвърдени специалисти предоставя МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Габрово на пациенти от града и региона. Като част от здравната инициатива за осигуряване на висококачествена медицинска грижа, през октомври в Габрово ще бъдат д-р Дамянка Йорданова и д-р Георги Георгиев.

Д-р Дамянка Йорданова – ревматолог от УМБАЛ „Света Анна”-София, специалист в сферата на диагностиката и съвременното лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат, костите, ставите и мускулите, ще консултира пациенти на 10 октомври 2020 г.  

Д-р Георги Георгиевневрохирург от  УМБАЛ “ Медика“ – Русе, с дългогодишен опит в областта на лечение и хирургия на болката, травми на мозъка, гръбначния мозък и периферни нерви, на съдови заболявания на централната и периферна нервна система, на дегенеративни заболявания на гръбначен стълб и др., ще преглежда пациенти на 16 октомври 2020 г.

Посещенията при висококвалифицираните медицински специалисти са срещу заплащане и ще се осъществяват след предварително записване на тел. 066/99 00 90.